Συγκεντρωση Συνταγμα / ΔΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ... / Την ώρα που ο δημοσιογράφος του σκαϊ, γιώργος πρωτοψάλτης, έδινε ζωντανά το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, οι φωνές από τους διαδηλωτές τον έκαναν να σταματήσει…

Συγκεντρωση Συνταγμα / ΔΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ... / Την ώρα που ο δημοσιογράφος του σκαϊ, γιώργος πρωτοψάλτης, έδινε ζωντανά το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, οι φωνές από τους διαδηλωτές τον έκαναν να σταματήσει…. Συγκέντρωση στο σύνταγμα για να φύγει το σκουπιδαριό από φυλή και σχιστό. Η σημερινη απολοτικ συγκεντρωση στο συνταγμα ειναι γεγονος που αξιζει αναφορας, αποτιμησης, σχολιασμου αν θελουμε να αλληλεπιδρουμε με την πραγματικοτητα και δεν ονομαζουμε αυθεραιτα μια δικια μας οπτικη γωνια σαν πραγματικοτητα. Παρασκευή, 25 ιουνίου 2021, 19:14 αθήνα 9.84. Speed 0.25x 0.5x normal 1.5x 2x. Τεταρτη 14/7 συνταγμα συγκεντρωση εναντια στο υγειονομικο απαρτχαιντ η αντιδραση μασ τουσ φοβιζει,.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση του παμε στο σύνταγμα για την εργατική πρωτομαγιά. Συγκέντρωση στο σύνταγμα πραγματοποίησαν γυναικείες οργανώσεις με αφορμή τη στυγνή δολοφονία της. Τεταρτη 14/7 συνταγμα συγκεντρωση εναντια στο υγειονομικο απαρτχαιντ η αντιδραση μασ τουσ φοβιζει,. Να κατοχυρωθεί νομικά ο όρος « γυναικοκτονία » ζήτησαν άνδρες και γυναίκες που συγκεντρώθηκαν στο σύνταγμα με αφορμή τη δολοφονία της καρολάιν στα γλυκά νερά από τον σύζυγό της, μπάμπη αναγνωστόπουλο. Την ώρα που ο δημοσιογράφος του σκαϊ, γιώργος πρωτοψάλτης, έδινε ζωντανά το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, οι φωνές από τους διαδηλωτές τον έκαναν να σταματήσει…

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/7 ΣΥΝΤΑΓΜΑ 19:30 | ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ...
ΤΕΤΑΡΤΗ 14/7 ΣΥΝΤΑΓΜΑ 19:30 | ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ... from www.ertopen.com
Συγκέντρωση στην πλατεία συντάγματος πραγματοποιούν περίπου 500 άνθρωποι που δηλώνουν ενεργοί. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξεκίνησε στις 19.30 το σάββατο 19 ιουνίου 2021. Παρασκευή, 25 ιουνίου 2021, 19:14 αθήνα 9.84. Συγκέντρωση στο σύνταγμα πραγματοποίησαν γυναικείες οργανώσεις με αφορμή τη στυγνή δολοφονία της. Στην απεργιακή συγκέντρωση του παμε, στο σύνταγμα παραβρίσκεται ο γγ της κε του κκε δημήτρης κουτσούμπας, ο οποίος σε δήλωσή του τόνισε: Να κατοχυρωθεί νομικά ο όρος « γυναικοκτονία » ζήτησαν άνδρες και γυναίκες που συγκεντρώθηκαν στο σύνταγμα με αφορμή τη δολοφονία της καρολάιν στα γλυκά νερά από τον σύζυγό της, μπάμπη αναγνωστόπουλο. Το νομοσχέδιο είναι για τα σκουπίδια «μετά από μία δεκαετία συνεχών αντεργατικών μέτρων.

Να κατοχυρωθεί νομικά ο όρος « γυναικοκτονία » ζήτησαν άνδρες και γυναίκες που συγκεντρώθηκαν στο σύνταγμα με αφορμή τη δολοφονία της καρολάιν στα γλυκά νερά από τον σύζυγό της, μπάμπη αναγνωστόπουλο.

Speed 0.25x 0.5x normal 1.5x 2x. Εμπόδιο στο έγκλημα θα είναι ο λαός!». Συγκέντρωση στο σύνταγμα «ενάντια στην πατριαρχία και την έμφυλη βία». Συγκέντρωση και πορεία στο σύνταγμα. Νέα συγκέντρωση στο σύνταγμα και πορεία προς τα προπύλαια πραγματοποιούν οργανώσεις και συλλογικότητες της αριστεράς, ζητώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων του δημήτρη κουφοντίνα. Συγκέντρωση πραγματοποιούν στο σύνταγμα αντιρατσιστικές οργανώσεις, στο πλαίσιο της πανελλαδικής εβδομάδας δράσης ενάντια στις επαναπροωθήσεις. Μετά την μαζική διαδήλωση της παρασκευής, τα συνδικάτα καλούν σε συγκεντρώσεις στο σύνταγμα το σάββατο στις 11.00 το πρωί, με κορύφωση το κεντρικό συλλαλητήριο της κυριακής στις 17:00 στην πλατεία συντάγματος Η εντυπωσιακή παράταξη του παμε «αυτή την εργατική πρωτομαγιά του 2020 τη γιορτάζουμε μέσα στις ειδικές δύσκολες συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά με το βλέμμα όλων μας. Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα συγκέντρωση στο σύνταγμα, στο πλαίσιο της ημέρας δράσης για τα δημοκρατικά δικαιώματα και ενάντια στον αυταρχισμό. Οι συγκεντρωμένοι έχουν ανοίξει ένα μεγάλο πανό στο οποίο αναγράφεται το σύνθημα «κλείστε τα σύνορα». Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξεκίνησε στις 19.30 το σάββατο 19 ιουνίου 2021. «αυτή την εργατική πρωτομαγιά του 2020 τη γιορτάζουμε μέσα στις ειδικές δύσκολες. Να κατοχυρωθεί νομικά ο όρος « γυναικοκτονία » ζήτησαν άνδρες και γυναίκες που συγκεντρώθηκαν στο σύνταγμα με αφορμή τη δολοφονία της καρολάιν στα γλυκά νερά από τον σύζυγό της, μπάμπη αναγνωστόπουλο.

Μετά την μαζική διαδήλωση της παρασκευής, τα συνδικάτα καλούν σε συγκεντρώσεις στο σύνταγμα το σάββατο στις 11.00 το πρωί, με κορύφωση το κεντρικό συλλαλητήριο της κυριακής στις 17:00 στην πλατεία συντάγματος Συγκέντρωση πραγματοποιούν στο σύνταγμα αντιρατσιστικές οργανώσεις, στο πλαίσιο της πανελλαδικής εβδομάδας δράσης ενάντια στις επαναπροωθήσεις. Speed 0.25x 0.5x normal 1.5x 2x. Συγκέντρωση στο σύνταγμα «ενάντια στην πατριαρχία και την έμφυλη βία». Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση του παμε στο σύνταγμα για την εργατική πρωτομαγιά.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΠΟΓΕΥΜΑ-ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ - YouTube
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΠΟΓΕΥΜΑ-ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ - YouTube from i.ytimg.com
Η σημερινη απολοτικ συγκεντρωση στο συνταγμα ειναι γεγονος που αξιζει αναφορας, αποτιμησης, σχολιασμου αν θελουμε να αλληλεπιδρουμε με την πραγματικοτητα και δεν ονομαζουμε αυθεραιτα μια δικια μας οπτικη γωνια σαν πραγματικοτητα. Πρωτομαγιά με social distancing στο σύνταγμα: Την ώρα που ο δημοσιογράφος του σκαϊ, γιώργος πρωτοψάλτης, έδινε ζωντανά το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, οι φωνές από τους διαδηλωτές τον έκαναν να σταματήσει… Το νομοσχέδιο είναι για τα σκουπίδια Συγκέντρωση στο σύνταγμα για την εβδομάδα δράσης ενάντια στις επαναπροωθήσεις. Συγκέντρωση στην πλατεία συντάγματος πραγματοποιούν περίπου 500 άνθρωποι που δηλώνουν ενεργοί. Συγκέντρωση στο σύνταγμα πραγματοποίησαν γυναικείες οργανώσεις με αφορμή τη στυγνή δολοφονία της. Μετά την μαζική διαδήλωση της παρασκευής, τα συνδικάτα καλούν σε συγκεντρώσεις στο σύνταγμα το σάββατο στις 11.00 το πρωί, με κορύφωση το κεντρικό συλλαλητήριο της κυριακής στις 17:00 στην πλατεία συντάγματος

Το νομοσχέδιο είναι για τα σκουπίδια

Η σημερινη απολοτικ συγκεντρωση στο συνταγμα ειναι γεγονος που αξιζει αναφορας, αποτιμησης, σχολιασμου αν θελουμε να αλληλεπιδρουμε με την πραγματικοτητα και δεν ονομαζουμε αυθεραιτα μια δικια μας οπτικη γωνια σαν πραγματικοτητα. «μετά από μία δεκαετία συνεχών αντεργατικών μέτρων. This is a modal window. Μετά την μαζική διαδήλωση της παρασκευής, τα συνδικάτα καλούν σε συγκεντρώσεις στο σύνταγμα το σάββατο στις 11.00 το πρωί, με κορύφωση το κεντρικό συλλαλητήριο της κυριακής στις 17:00 στην πλατεία συντάγματος Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα συγκέντρωση στο σύνταγμα, στο πλαίσιο της ημέρας δράσης για τα δημοκρατικά δικαιώματα και ενάντια στον αυταρχισμό. Αρκετός είναι ο κόσμος που βρίσκεται αυτή την ώρα έξω από τη βουλή στην πλατεία συντάγματος, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του ασφαλιστικού από το παμε. Η εντυπωσιακή παράταξη του παμε «αυτή την εργατική πρωτομαγιά του 2020 τη γιορτάζουμε μέσα στις ειδικές δύσκολες συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά με το βλέμμα όλων μας. Συγκέντρωση στο σύνταγμα πραγματοποίησαν γυναικείες οργανώσεις με αφορμή τη στυγνή δολοφονία της. Νέα συγκέντρωση στο σύνταγμα και πορεία προς τα προπύλαια πραγματοποιούν οργανώσεις και συλλογικότητες της αριστεράς, ζητώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων του δημήτρη κουφοντίνα. Εμπόδιο στο έγκλημα θα είναι ο λαός!». Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξεκίνησε στις 19.30 το σάββατο 19 ιουνίου 2021. Παρασκευή, 25 ιουνίου 2021, 19:14 αθήνα 9.84. Συγκέντρωση στην πλατεία συντάγματος πραγματοποιούν περίπου 500 άνθρωποι που δηλώνουν ενεργοί.

«αυτή την εργατική πρωτομαγιά του 2020 τη γιορτάζουμε μέσα στις ειδικές δύσκολες. Για τη συμμετοχή στη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση του κκε στο σύνταγμα, θα δρομολογηθούν λεωφορεία από συνοικίες της αττικής. Οι αρνητές διαμαρτύρονται για τα νέα μέτρα που προβλέπουν μεταξύ άλλων τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων που εργάζονται σε δομές που σχετίζονται με την υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξεκίνησε στις 19.30 το σάββατο 19 ιουνίου 2021. Παρών στο σύνταγμα ήταν και ο γγ της κεντρικής επιτροπής του κκε δημήτρης κουτσούμπας, ο οποίος στη δήλωσή του επισήμανε τα εξής:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - YouTube
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - YouTube from i.ytimg.com
Επεισόδια στο σύνταγμα στη συγκέντρωση κατά του lockdown. Συγκέντρωση στο σύνταγμα «ενάντια στην πατριαρχία και την έμφυλη βία». Παρασκευή, 25 ιουνίου 2021, 19:14 αθήνα 9.84. Οι συγκεντρωμένοι έχουν ανοίξει ένα μεγάλο πανό στο οποίο αναγράφεται το σύνθημα «κλείστε τα σύνορα». Στην απεργιακή συγκέντρωση του παμε, στο σύνταγμα παραβρίσκεται ο γγ της κε του κκε δημήτρης κουτσούμπας, ο οποίος σε δήλωσή του τόνισε: Με αυτό το σύνθημα, σήμερα, παγκόσμια ημέρα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση του παμε στο σύνταγμα για την εργατική πρωτομαγιά. Πρόκειται περισσότερο για μια συμβολική κινητοποίηση, καθώς στη συγκέντρωση συμμετέχουν λίγα άτομα, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Η εντυπωσιακή παράταξη του παμε «αυτή την εργατική πρωτομαγιά του 2020 τη γιορτάζουμε μέσα στις ειδικές δύσκολες συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά με το βλέμμα όλων μας.

Παρών στο σύνταγμα ήταν και ο γγ της κεντρικής επιτροπής του κκε δημήτρης κουτσούμπας, ο οποίος στη δήλωσή του επισήμανε τα εξής: Επεισόδια στο σύνταγμα στη συγκέντρωση κατά του lockdown. Παρασκευή, 25 ιουνίου 2021, 19:14 αθήνα 9.84. Να κατοχυρωθεί νομικά ο όρος « γυναικοκτονία » ζήτησαν άνδρες και γυναίκες που συγκεντρώθηκαν στο σύνταγμα με αφορμή τη δολοφονία της καρολάιν στα γλυκά νερά από τον σύζυγό της, μπάμπη αναγνωστόπουλο. Εμπόδιο στο έγκλημα θα είναι ο λαός!». Συγκέντρωση στο σύνταγμα «ενάντια στην πατριαρχία και την έμφυλη βία». Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας από αντιεμβολιαστές είναι σε εξέλιξη στο σύνταγμα.οι παρευρισκόμενοι διαμαρτύρονται, τόσο για τα νέα μέτρα, όσο και για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Την ώρα που ο δημοσιογράφος του σκαϊ, γιώργος πρωτοψάλτης, έδινε ζωντανά το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, οι φωνές από τους διαδηλωτές τον έκαναν να σταματήσει… Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα συγκεντρωση συνταγμα. Συγκέντρωση στην πλατεία συντάγματος πραγματοποιούν περίπου 500 άνθρωποι που δηλώνουν ενεργοί. Στην απεργιακή συγκέντρωση του παμε, στο σύνταγμα παραβρίσκεται ο γγ της κε του κκε δημήτρης κουτσούμπας, ο οποίος σε δήλωσή του τόνισε: Συγκέντρωση στο σύνταγμα για την εβδομάδα δράσης ενάντια στις επαναπροωθήσεις. Ελλαδα · συνταγμα · συγκεντρωση διαμαρτυριασ · συγκεντρωση · ελευθεροι επαγγελματιεσ · επιστημονεσ · απεργια